Polisen i Södermanland startar medieuppkoppling

NordenBladet — Varje lokalpolisomrĂ„de kommer att hĂ„lla i varsin telefonuppkoppling tillsammans med media för att informera om de Ă€renden som ligger pĂ„ respektive lokalpolisomrĂ„de.

Med start mÄndagen den 28 januari kan medieredaktioner som vill veta mer om de Àrenden som ligger pÄ respektive lokalpolisomrÄde ringa in till en gemensam telefonuppkoppling. Tiden Àr anpassad sÄ att den som vill nÀrvara pÄ samtliga uppkopplingar i Södermanland ska ha den möjligheten. Vid dessa tillfÀllen kommer minst en polisanstÀlld att informera om de Àrenden som finns pÄ lokalpolisomrÄdets bord och sedan finns det utrymme att stÀlla frÄgor.

Anledningen till att polisen startar ett eget tillfÀlle för media att ringa in handlar om att vi vill leverera bÀttre information. Det hoppas vi kunna göra genom att planera bÀttre vilket blir enklare med en fast dag och tid. I och med det kan vi vara vÀl förberedda och vid behov kan Àven andra funktioner delta som till exempel kommunpolis, lokalpolisomrÄdeschef eller nÄgon frÄn gruppen Grova brott, som kan leverera relevant information.

— Vi ser fram emot att fĂ„ samma rutiner i hela polisregion Öst vilket vi hoppas ska underlĂ€tta samarbetet med media, sĂ€ger Mikael Backman, polisomrĂ„deschef i Södermanland.
För frĂ„gor gĂ€llande pĂ„gĂ„ende hĂ€ndelser Ă€r det fortfarande pressnumret till polisregion Öst som gĂ€ller 010-56 92 366. Och kontinuerlig uppdatering av hĂ€ndelsenyheter Ă€r polisen.se
Praktisk information

Dag och tid
MĂ„ndag
Onsdag
Fredag

LPO Nyköping
10:30
10:30
10:30

LPO Eskilstuna
13:00
13:00
13:00

LPO Katrineholm
14:00
14:00
14:00

Telefonnummer och koderDet Ă€r samma telefonnummer och koder för samtliga lokalpolisomrĂ„den. Är du i behov av att fĂ„ dessa, kontakta Tommy Thorngren.
För eventuella frĂ„gor om upplĂ€gget, kontakta Tommy Thorngren, pressansvarig pĂ„ kommunikation region Öst. Telefon: 010-566 75 26.

Varje lokalpolisomrÄde kommer att hÄlla i varsin telefonuppkoppling tillsammans med media för att informera om de Àrenden som ligger pÄ respektive lokalpolisomrÄde.

KĂ€lla: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information pÄ svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory