Polisen efterlyser observationer av trafikolyckan som intrÀffade i Vanda 21.10

NordenBladet —

23.10.2019 kl 09.27Östra Nyland
Polisen i Östra Nyland söker ögonvittnen till en trafikolycka som intrĂ€ffade vid korsningen mellan Rosendals handelsvĂ€g och MantalsvĂ€gen 21.10, runt kl. 18.16.
Enligt ett ögonvittne var de inblandade i olyckan en mopedist och en vit personbil, eventuellt av mÀrket Audi, som överskred hastighetsbegrÀnsningen mÀrkbart. Personbilen körde lÀngs Rosendals handelsvÀg och skulle svÀnga till vÀnster till MantalsvÀgen, dÄ den kolliderade med mopedisten som körde rakt lÀngs Rosendals handelsvÀg. Vid kollisionen flög mopedisten flera meter över mopedens styre. Den 2004 födde unge mannen som körde mopeden skadade sig i olyckan och fördes till sjukhus.
Bilen som var delaktig i olyckan stannade inte vid olycksplatsen, utan fortsatte köra med pÄtagligt hög hastighet lÀngs med MantalsvÀgen vÀsterut. Trots genomsökningar i nÀromrÄdet har personbilen inte pÄtrÀffats.
Polisen i Östra Nyland ber nu bilisten som var delaktig i olyckan att anmĂ€la sig till polisen för att utreda hĂ€ndelsen. Polisen ber ocksĂ„ allmĂ€nheten om hjĂ€lp och efterlyser observationer gjorda av ögonvittnen pĂ„ olycksplatsen. Observationer tas emot av polisen i Östra Nyland per telefon: tipstelefonen, tfn 0295 436849 eller e-post: rek3.ita-uusimaa@poliisi.fi

KĂ€lla: Poliisi.fi


Tags assigned to this article:
FinlandPolisens Nyheter och hÀndelser

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information pÄ svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory