Liselotte Jergard ny lokalpolisomrÄdeschef i Katrineholm

NordenBladet — Nu Ă€r det klart att Liselotte Jergard blir ny chef för lokalpolisomrĂ„de Katrineholm. Idag arbetar Liselotte som gruppchef för förvaltningsĂ€renden pĂ„ kansliet inom polisomrĂ„det Södermanland.

Liselotte eftertrÀder Boel Sjöberg som sedan 1 maj i Är varit tillförordnad lokalpolisomrÄdeschef i Katrineholm. Boel gÄr nu vidare till tjÀnsten som bitrÀdande lokalpolisomrÄdeschef i Uppsala.
– Jag önskar Liselotte varmt lycka till i hennes nya uppdrag som lokalpolisomrĂ„deschef. Hennes erfarenhet och kompetens som chef ger mig stor trygghet i att hon kommer att fungera vĂ€l som chef för lokalpolisomrĂ„det. Samtidigt vill jag tacka Boel för hennes tid och insatser i Katrineholm och önskar henne lycka till, sĂ€ger Mikael Backman polisomrĂ„deschef för Södermanland.
Liselotte tilltrÀder sin nya tjÀnst den 10 september.
– Jag ser det som en stor förmĂ„n och utmaning att fĂ„ tilltrĂ€da som lokalpolisomrĂ„deschef i Katrineholm. För mig Ă€r det viktigt att arbeta för att öka tryggheten i vĂ„rt lokalsamhĂ€lle och dĂ€r polisen samverkar med olika aktörer i samhĂ€llet för att nĂ„ detta mĂ„l, sĂ€ger Liselotte Jergard.
Liselotte Àr polismÀstare och har tidigare bland annat arbetat i flera Är som motsvarande lokalpolisomrÄdeschef i Eskilstuna i dÄvarande Polismyndigheten. Hon har Àven arbetat med utvecklingsarbete pÄ nationell nivÄ under mÄnga Är.

Nu Àr det klart att Liselotte Jergard blir ny chef för lokalpolisomrÄde Katrineholm. Idag arbetar Liselotte som gruppchef för förvaltningsÀrenden pÄ kansliet inom polisomrÄdet Södermanland.

KĂ€lla: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information pÄ svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory