Sverige: H.K.H. Kronprinsessan vandrar i JĂ€mtland

NordenBladet — Kronprinsessan vandring i JĂ€mtland inleds pĂ„ SportfĂ€ltet i Östersund dĂ€r IFK Östersunds parafotboll berĂ€ttar om sin verksamhet samt spelar en trĂ€ningsmatch.

DÀrefter inleds vandringen pÄ Andersön vid Andersö skans och avslutas vid Trefotsudden. Under vandringen fÄr Kronprinsessan och medvandrare information om kulturmiljö Kvarnbacken, Storsjöbygdens odlingslandskap, Storsjöns vatten, SjörÀddningen och Scouterna.

Under hösten 2017 inledde Kronprinsessan en serie vandringar genom Sveriges alla landskap. Vandringarna startade i VÀstergötland i september och genomförs under de nÀrmsta Ären. LÀnsstyrelserna i samspel med det lokala föreningslivet har en viktig roll i att utforma besöken.

Med vandringarna vill Kronprinsessan uppleva olika delar av Sverige under olika Ärstider samt synliggöra den skatt som den svenska naturen Àr för alla som lever och verkar hÀr.

Varje landskap besöks under en dag dÀr Kronprinsessan vandrar för att uppleva en del av Sveriges unikt tillgÀngliga och variationsrika natur. Kronprinsessan önskar ocksÄ att i samband med sin vandring genom Sverige lyfta vÀrdet av friluftsliv och rörelse.

Information kring landskapsvandringarna publiceras pÄ http://www.kungahuset.se/landskapsvandringar

För mer information, kontakta:

Informationsavdelningen, Kungl. Hovstaterna
Tfn: 08-402 6000
E-post: press@royalcourt.se

Source: Kungahuset.se


Tags assigned to this article:
JĂ€mtlandKungahusetSverigeSweden

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information pÄ svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory