31 oktober 10:29, Sammanfattning vecka, Östhammar

NordenBladet — Polisrutan Östhammars kommun.

SnÀlla, ni förÀldrar som har motorburen ungdom. Ni fÄr gÀrna komma ut och titta till era ungdomar. NÀstan varje helg och lov blir vÄr polisradio nerringda av folk som inte fÄr sova pÄ grund av att ungdomarna sladdar och gasar upp bilarna sÄ det Àr ett fasligt liv rent ut sagt. Dessutom Àr risken stor att det kommer hÀnda en allvarlig olycka dÀr nÄgon blir pÄkörd. Vi har sjÀlva varit ute och stoppat ungdomarna, pratat med dem och Àven en del förÀldrar, ÀndÄ fortsÀtter det. Vi tycker sjÀlvklart det Àr jÀttebra att ungdomarna har ett intresse men det fÄr inte medföra att folk inte vÄgar vara ute och gÄ samt blir störda i sina hem och inte fÄr sova. HjÀlp era ungdomar och kolla runt om det finns nÄgot stÀlle/vÀgar dÀr de kan fÄ vara utan att de stör.
Veckans anmÀlda brott.
Östhammar: Grov olovlig körning. Stöld av cykel. Stöld av bilnycklar. Rattfylleri. Olovlig energiavledning. Narkotikabrott eget bruk. Skadegörelse pĂ„ personbil genom att nĂ„gon krossat en sidoruta. Stöld av en rullator. Ringa stöld pĂ„ ICA. Stöld av bĂ„tmotor vid Varglyan.
Gimo: Ofredande mot grupp. Skadegörelse pÄ en personbil.
Alunda: Stöld av air pods. Stöld av en jacka. Grov olovlig körning/Smitning frÄn trafikolycka/Narkotikabrott eget bruk/ Drograttfylleri.
Österbybruk: Smitning frĂ„n trafikolycksplats. Ofredande.
Öregrund: Stöld av bĂ„tmotor/gasreglage vid Börstvretstigen. VĂ„llande till kroppsskada orsakat av en hund. Skadegörelse pĂ„ en lastbil dĂ€r nĂ„gon krossat samtliga fönsterrutor och bĂ„de bak/framlyktor.
GrÀsö: Brott mot jaktlagsstiftningen genom att man inte anmÀlt en viltolycka.
Femton viltolyckor anmÀlda.
NÀr du vill ha kontakt med polisen ska du ringa 11414. Om det handlar om pÄgÄende brott ringer du 112. Vill du skicka mail till mig har jag adressen.  agnetha.degerstedt@polisen.se

Polisinspektör
Agnetha Degerstedt

Polisrutan

KĂ€lla: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information pÄ svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory